Dobromysl

Dobromysl

Anotace: Někdy si připadám jak zombie když mě potají vzpomínky. Vím že to není správně a vždycky doufám že to rychle přejde. Prý pomůže oregáno píší kořenářky . . . .

Co všechno se mění
když radost v životě není
Jak těžký je životem každý krok
když marně láska čeká na pokrok
Jaký je pohled když není co číst z tvojí tváře
když z prázdné duše nevychází žádná záře
Jaký je důvod stále prohlížet střepy
bez víry, že štěstí se zas samo slepí
Proč neprostupnou samotu jíš jak chleba
pesimismem ho zapíjíš zas a znova
Chceš jen ve vzpomínkách hledat chyby a ublížení
raději než v budoucnosti zalíbení?
Raněné ego tě zabilo a ze života odstranilo
otevřít oči by tě zachránilo
Minulost nejde změnit má jen příznak zkušenost
staly se chyby co nikdy nepoznají přítomnost
Budoucnost tvoří každý sám
možnosti jak nabídka kurtizán
Mrtvý a poklidný život nemá smysl
možnosti také dává dobromysl
Autor petrzal, 29.08.2019
Přečteno 192x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí