NA VŠE JSME DVA

NA VŠE JSME DVA

Anotace: Je dlouhá...ani ne tak báseň, jak jen čtení pro zamyšlení. Budu ráda slyšet vaše názory.

Čtu si tu verše o lásce….
Z některých něha i nenávist sálá.
Myslím, že zamyslet se chce,
proč vlastně se to stává.

Po stavu zamilovanosti,
přijde střízlivost.
Jen na vás dvou je,
jaký to bude host!

Když se vám zdá,
že u druhého se láska ztrácí,
jen jeden vinu nemá!
Zamyslete se! Dejte si s tím práci!

Otevřete brány porozumění
jeden k druhému,
pak nenávist není
dejte průchod citu svému.

Nevěra není jednostranná záležitost!
Vím, lehce se odsoudí.
Nutí mít na partnera zlost!
Jen jeho problém to však není.

Kdo upřímně dokáže vnímat,
za pravdu mi dá.
Láska není jednostranný akt.
Na ni jsme totiž DVA!
Autor Dalimila, 02.03.2007
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krasna az mi zamrazilo, moc hezky jsi basnicku napsala, s citem a s uctou.

06.06.2007 14:13:00 | carodejka

pravda pravdoucí

05.03.2007 13:58:00 | whiolet

jj.. na lásku jsou vždy dva..

02.03.2007 17:40:00 | Najlin

Je to k zamyšlení

02.03.2007 17:23:00 | afig

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí