Na vodě se špatně stojí

Na vodě se špatně stojí

Anotace: Další víno, prosím ...

Napila se a teď ztrácí
šípy z kapsy po ulici
cestu jimi skládá
když se domů dopotácí
hledá kamaráda.
Ten daleko je a nic neví
a to ho má tolik ráda.
Nerozumí světu kolem
na vodě se špatně stojí
další víno, jede tahem
promluvit se na něj bojí.
Autor Aaliyan, 30.08.2019
Přečteno 224x
Tipy 4
Poslední tipující: Jort, Umouněnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí