*-*Moderní kočičí život

*-*Moderní kočičí život

Anotace: ~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~
Mňau...
ten náš život kočičí
každého prý přesvědčí
my vládneme v člověčině
někdy se tváříme líně...
pak u lidí v pokojíčku
zvládnem kočičí honičku
a když něco shodíme
o tom my nic nevíme.
A já...
Každý kocour o mně sní
já jsem kočka moderní
chytí mi prý každou myš
to já nechci,to si piš...
já ho tlapkou asi plácnu
on zavrčí,kočko žasnu
a zamňouká,to on rád
prý si budeme jen hrát.
Ale...
Já chci sedět v košíčku
na krku mít mašličku
a takovou v barvě duhy
co má jen barevné pruhy...
kocour říká...no těpic
chci mít kočku,nemám nic
k večeři mi chytí myšku
nezáleží na kožíšku.
Já vím...
jsme kočky lidem pro radost
někdy nás však mají dost
potom se k nim přitulíme
pomazlíme,olízneme
a pak spíme,spíme,
spíme...
o ničem špatném nevíme.

~~~~~~~~~

***

Autor Květka Š., 31.08.2019
Přečteno 178x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí