Dobré ráno

Dobré ráno

Anotace: Jako skoro každý den ti lásko přeji. zapomeň na sny at dobré nebo zlé a začni den s elánem aby štěstí mělo prostor a chut se dostavit

Celou noc si andělé;
dělají z nás dělají dobrý den.
Oni nejsou přátelé;
vše to byl jen sen.

Ty noční bytosti s křídly;
pro humor mají zvláštní vkus.
V nejasném obrazu noci se shlídly;
odpustit jim zkus.

Na obloze nové bytosti;
startují své stroje.
Obzor zalitý světlem radosti;
jasnější než ohňostroje.

Ranní odpor s nimi zlomíš;
zaostříš ranní obraz.
Úsměv již bude poblíž;
od toho pocitu se odraz.

Start není těžký jen trochu nejistý;
co dál už je jen na tobě.
Můj úmysl je čistý;
vzkaz lásky v čisté podobě.

Posílám rty a pohlazení;
jemně a teple kam si budeš přát.
A´t zmízí všechna štěstí omezení;
a přijde jen to co chci ti dát.
Autor petrzal, 05.09.2019
Přečteno 203x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí