*-*Ve sklence

*-*Ve sklence

Anotace: ~~~~~~~~~

~~~~~~~~~
Ve sklence kapka zbyla
červeného vína
a ta vosa do ní vlítla
lízla si....usíná
v té skleničce od vína
to byla pochutina.
Za chvíli se probudila
hlavička ji zabolela
křídla ta se trochu lepí
vyletí či nevyletí
...pomóc...
už je celá zmatená
je toho na ni moc.
I pro pána.Je divná.

Co to mám za nemoc?
Nemoc?
Tak abys věděla 
vždyť ty ses voso opila. 
Víš, se sklenicí
ve dřezu teď skončíš
ve vodě se točíš
tak už jen zabzuč amen.
Dnes ale platí
že snad všichni svatí
i ty vosy chrání.
Proč?To nemám zdání.
Shodili sklenku na zem
ta vosa z ní vypadla
a honem vyletěla
otevřeným oknem ven,
ven..ven

~~~~~~~~~~

okno

 

Autor Květka Š., 05.09.2019
Přečteno 149x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí