*-*Černá hodinka

*-*Černá hodinka

Anotace: ~~~~~~~~~

~~~~~~~~~
Černá je noc
černá je hodinka
/to je novinka/
černý je i kocour
ale...
šedá je myš
co v myší díře
prý taky v šedé
má černou skrýš
kocour teď chrápe
na podlaze
a tak je myším
v díře blaze
drápky má kocour
už po záruce
prý chytat myši
se mu nechce
teď se jen protáhne
pak zamňouká
a za mnou do dveří
hned utíká...
ty černý kocoure
co to děláš
tady máš bílou myš
tu si nedáš?

Bílou myš z plyše
kocour nekouše
copak ty to nevíš?
I té se bojíš?
Černá hodinka skončila
ta myš z plyše s kocourem
tančila…jančila…
a panička se jen tak
potichu ztratila...

~~~~~~~~

noc

Autor Květka Š., 08.09.2019
Přečteno 173x
Tipy 1
Poslední tipující: vlnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí