Bramborový salát

Bramborový salát

Na salátek dělám nábor,
pozval jsem i cibuli,
nejdřív přišlo jen pár brambor,
už při ní tak nebulím.

Majonéza s tatarkou,
je tu pepř i s trochou soli,
a kyselou okurkou,
prohýbat se budou stoly.

Nechci to mít na triku,
zelenina kyselá,
okurek i papriku,
pokrájím vše z vesela.

Nemám žádné záruky,
nerad bych se zase řízl,
nožík beru do ruky,
od své ženy bych to slízl.

K tomu řízek,nebo rybu,
hlavně při té radosti,
neudělat žádnou chybu,
dávat pozor na kosti.
Autor František Jonák, 08.09.2019
Přečteno 231x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mňam salátek, ^ST^ :-D

19.12.2019 10:46:56 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí