Zlý sen

Zlý sen

Anotace: Nejhorší je že i po probuzení zůstává ta pachuť

Stříbrná píseň nocí zní
sen dnes již poslední
Tóny světel střípků noci
topím se v bludu bez pomoci
Scénář mlhy pokřivéného příběhu
jen tváře znám v tom podsunutém souběhu
Utíkám co noha nohu mine
sám sobě jsem však stínem
Záchrana přijde navolenou melodií
budík dá možnost bychom to rozchodili
Autor petrzal, 10.09.2019
Přečteno 185x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí