*-*Nespoutaná

*-*Nespoutaná

Anotace: ~~~~~~~~

~~~~
Ona je něžná,sladká,
nevinná
je taky divoká
jako bystřina
někdy je jako potůček
…tichá…
a jenom pro tebe
snad dýchá?

Krásná je
jako jarní louka
při lásce
žhavá je jak sopka,
ráda tě lechtá
dlouhými vlasy
a ty snad
zešílíš z té její krásy.

Moc rád
bys i čas zastavil
ještě stokrát
a žhavě ji políbil,
na její ústa
tak jahodově sladká.
Proč ta chvíle s ní
zdá se ti být
tak moc krátká?

Jednou ti řekla
loučím se s tebou
milý příteli
a jen tak,z ničeho nic
při ranním svítání
mizí do dáli.
Co víc jste,muži,
od krásného snu asi čekali?

~~~~~~

*********************

Autor Květka Š., 13.09.2019
Přečteno 171x
Tipy 10
Poslední tipující: Frr, Kapka, šerý, Kett, Marten
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jak větřík v libovonném mlází...ST* :-D*

14.09.2019 16:40:27 | Frr

Krásná... povedená.

13.09.2019 18:38:19 | šerý

***děkuji za návštěvu...a zdravím

14.09.2019 14:34:35 | Květka Š.

Ona je...sen...;-))

13.09.2019 16:44:06 | Marten

:-)...děkuji...

14.09.2019 14:33:24 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí