*-*A dnešní den

*-*A dnešní den

Anotace: ~~~~~~

~~~~~~
Byl krásný den
a slunce zlatě hřeje
na louce plné pampelišek
se malá holka směje
trhala si ty žluté kvítky
pro krásu do zlaté kytky
a jak se v pampeliškách
ta holka zatočila
na chvíli se i vílou stala...
do vlasů ji sedne motýl
trochu ji rozcuchal
ale jestli by to nevadilo
rád by ji jiné květy ukázal
na louce se jich urodilo
a sám svými křídly
z nich i pyl vysypal.

Ta holka jako víla
pyl po louce pak rozfoukala
a všechno se zlatem zatřpytí
pavouk ho vytřepe ze sítí
tak vytřepal i zlatou mušku
tu,co každému dá štěstí trošku
víla se s motýlem rozloučila
v pampeliškách se zatočila
a malou holkou se zase stala.

A dnešní den
byl v pampeliškách krásný.
Díky vílo za sluneční sny.

~~~~~~~~

***

Autor Květka Š., 15.09.2019
Přečteno 144x
Tipy 1
Poslední tipující: vlnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí