Únava žití

Únava žití

Anotace: Někdy prostě nevidím vyšší smysl a nesklízím přesto, že dávám . . . .

Ujídám života méně nežli dřív,
přesto stále cítím že jsem zdráv a živ.
Čas utrácím s rozvahou
co snadno šlo, teď jde s velkou námahou.
Život jen bere vše a hezké krátí,
připadám si jak děvka, co ji tvrdě klátí.
Účinnost ztrácí systém malých radostí,
ne radost, ale rezignace od kosti.
Tupé je ostří bystré mysli
opotřebené souklolí jsem a ne nezávislý.
Jak vyplivnutá žvýkačka lepím se na chodník
plody už jsem sklidil říká na nebi úředník
Autor petrzal, 17.09.2019
Přečteno 188x
Tipy 9
Poslední tipující: šerý, Marten, Frr, Kapka, Špáďa
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ostrý blues...;-)

17.09.2019 11:10:05 | Marten

nejvyšší Úředník
někdy jak učedník

17.09.2019 06:50:40 | Špáďa

Nepřetěžuj se.

17.09.2019 06:31:04 | Slav Milo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí