Chladné jitro

Chladné jitro

Anotace: Není čas plískanic, ale už ani letních radostí. Teplo v žilách chybí čím dál víc, ubývá už i neřestí

Ráno už chladí,
netěší ani nehřeje.
Z postele jak ospalí hadi
neskáčeme už jak losos z peřeje.
Buzení dělá celý den,
což v téhle době hezky nevzhlíží
Jak dostat do hlavy kopytem,
od výhledů co ti ublíží.
Autor petrzal, 18.09.2019
Přečteno 179x
Tipy 1
Poslední tipující: Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí