Stud

Stud

.
A že jsem holka na vdávání
z myšlenek si spletu cop
neleknu se obra ani
obřích stop

A že nebojím se toho
co mi zbylo z vrásek
Vím silní mohou
slaboch objedná se
k audienci u pána lože
tolik klasů co žen
tolik výkřiků

Prosím pane kterému navlékla
jsem ve snu stokrát prsten
a stud mi barvil líčka tváře
mně kůže sroste
Vám duše praská staře

Prosím pane nebudu se prosit
bledá tvář
šrám umně nosit
Dobyvatel Krut
osten hanby
Potupena se ti klaním
A kde je ta holka na vdávání ?
.
.
Autor Now, 18.09.2019
Přečteno 156x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, aravara, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně povedená. Gratulka*

18.09.2019 23:39:04 | šerý

Děkuji. Všem ženám, které doma žijí ve strachu.

19.09.2019 20:48:58 | Now

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí