Noční představy

Noční představy

Anotace: Sny, znamení, představy, fantazie . . .všechno je to hra univerzálního proudu energie, co nás unáší jak list v peřejích

Tmavé ticho křičí,
na mě ze všech stran.
Chce snad něco říci,
nebo je to klam?
Ve svitu měsíce,
nic není jak se zdá.
Pevná lži pozice,
když s námi si hrá.
Obrysy sametu,
vystoupí z tajemna.
Ovládnou planetu,
zlomí ti ramena.
Jsou to jen přeludy,
nech je pryč jít.
Vydej se jinudy,
ty můžeš žít.
Autor petrzal, 20.09.2019
Přečteno 177x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí