*-*La,la,la...pro štěstí

*-*La,la,la...pro štěstí

Anotace: ----


~~~*~~~

Pár kroků za městem je velká zahrada
vprostřed té zahrady
domek malý,
žije tam babička je jak ta písnička
ten kdo je smutný chodí za ní.
Na smutek namíchá vonný čaj z bylinek
každému poradí jak se vaří,
pije se po lžičkách
ve dvojici,
odehnat smutek se podaří.

Na lásku taky má kouzelné koření
láska však přijde sama,
když mezi očima proběhne jiskření
tak to je láska malovaná.
Pár kroků za městem v té velké zahradě
svatební hostina se chystala
a babička,písnička každému páru
pro štěstí požehnání
vyzpívala.

La,la,la,la,la
~~~*~~~

čaj

svatební

Autor Květka Š., 23.09.2019
Přečteno 166x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí