Timida

Timida

Anotace: ztracený cesty se někdy najít dají, a někdy zase ne...

TIMIDA

Chtěl bych Tě potkat opěti
zvědavou, smířlivou, neznámou.
Chtěl bych Tě potkat
beze slov.
Beze slov a úplně,
úplně bez doteku,
jak dotýká se znovu
světlo s tmou,
to jen tak po paměti,
tam na řece Styx.

Autor Dominik Plesr, 27.09.2019
Přečteno 192x
Tipy 1
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí