*-*Černo-bílá

*-*Černo-bílá

Anotace: ~~~~

~~~~~~~~
Potkala se kočka s kočkou
tlapky si hned podaly
pak se dají do mňoukání
dlouho se tím bavily...
jedna černá jako vrána
druhá bílá jako sníh
všechny myši se radují
ty dvě kočky slyší smích...

přesvědčené jsou ty myši
kočky o nás nevědí
to se ale sakra pletou
kočky už tlapky svědí...
přivřou oči na znamení
fouskem řeknou pozor teď
spolu potom myši honí
ty zastaví "díra...zeď...

myši do té díry vběhnou
kočky tak tak zastaví
jednu myšku za ocásek
kočka tlapkou podrží...
myšce padá slza z očka
a tlapkami snad poprosí
žádnej tvrďák není kočka
a tu myšku propustí...

kočka černá i ta bílá
obě domů spěchají
na každou tam granulky
ty nejlepší čekají...
myšky mají...ale z plyše
ty je však moc nebaví
vydají se na lov příště
zas s pravými si pohrají...

~~~~~~~~~

*********

Autor Květka Š., 03.10.2019
Přečteno 149x
Tipy 1
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí