Setkání s andělem, zase další,..

Setkání s andělem, zase další,..

Anotace: no ty andělé už ka mě asi nějak patří

Jedna z nocí
co jsou ještě mladý
i ve čtyří ráno
tak trochu vypito
tak trochu
pořád už od třetího pivka
jedna z nocí
co voní
pivem, cígama, trávou
a potem po pogu
co voní pro mojí duši
pády do nostalgie
pak tam stál
anděl
nebyl by ani vidět v davu
kdyby tak nezářil
a tak mě to k němu netáhlo
vstala sem a šla k němu
tak blízko až jsme cítila
dotyky jeho křídel
chytil mě kolem ramen
a ukázal mi
to co jsem někde zratila
ukázal mi
že stojí za to
hledat v lidech
to co není zjevný
ukázal mi
že všechny kecy
co se jen tak vedou
nejsou zbytečný a levný
pak se rozloučil
prej "měj se krásně
a nebuď tvrdá k nikomu
a ani k sobě"
ten anděl pohladil
mojí duši
tam kde jsem jí přestávala
pomalu cítit
... a co na tom, že měl zpocený tričko s exploited a číro, ja vím, že byl anděl
Autor Melfëa, 03.03.2007
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí