teplota

teplota

Anotace: 37 stupnu celsia

list perutě v černém trní
sní a lásce tak tiše duní
sní o štěstí v každém skutku
však bojí se lži v tvém zármutku
sní a vánku v tvém zasněném štěstí
o mistrovi wu jenž hraje na varhany
o jehle stromu ve výduti
o temploměru s nehybnou rtutí
o teple na tvém těle
e znění srdce nesmélém

Autor Equus przewalski, 04.10.2019
Přečteno 200x
Tipy 6
Poslední tipující: šerý, básněnka, Krahujec, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí