PRÝ

PRÝ

Anotace: BÁSEN TAKY TEMNÁ NOC JE ČERNÁ

PRÝ

Někde daleko v Afické 

zemi probíhá zuřivá

občanská válka Okolní

svět se jen kření že by 

další zpráva nezajímací

Prý ať se ty černý opice

pozabíjejí to je citace z úst 

jednoho slušnočecha ale 

jinak moc slušného člověka

 

Další splátka Arésovi

Povstalci civilisty zabíjejí

Všudé samé mrtvoly 

obrovské otvory v nich

zejí  Vstup pro supy

ti z té výšky vědí

 

Zabíjejí ženy děti 

staré lidi  Prostě 

všechny  Kde se

ta nelidská krutost

vzala Moc nad lidmi

je omamná zrudná

vnadná Už ti nestačí

kde je ji více strujce

ví stránku další obrací

 

Kde jsi ty četníku

světa Ne nikdo ni

nepomuže Ne nekříč

už vykřičíš si plíce

 

Chtěly jste vydat

vlastní cestou

Ale to jaksi moc

mocnostem nevoní

Došlo tedy k

podlostem tolikrát

už vyzkoušeným.

Dávno bdělým

světem téměř těžce

bezpáteřním 

 

Žoldáci psychopati

všeho schopni

Tu zem z kořenú

vyvrátí. Je už

téměř v závrati

na zem padá

kdysi byla svá

 

Nehrála podle

not daných 

četníkem To

se nevyplácí

Pěst v obličeji

zas se vrátí

 

Zbraně dodávají

se ovšem oběma

stranám Takhle

se vydělává na 

další válečná 

tažení To je ten

hnusný kanál

té západní 

civilizace která

jen bere a nevrací

V kotrmelcích na 

všechy strany 

obrací 

 

Vítěz napíše si

historii mistrovsky

ji ruzně obrátí

 

 

 

Autor triceps, 04.10.2019
Přečteno 238x
Tipy 3
Poslední tipující: šerý, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smrt bere si své
Tak jako život nepatří každému
Zmrd bere si vlajky
Tak jako někdo vysílá
Lajky

Smrt odumřela všem
Studuj na VŠEM

Smrt mě neděsí
Zabíjím počasí

Smrt smrt, smrt!

Bože, já bych tak...

Žil

Dám si něco do žil?

Bože, já bych tak...

Žil

05.10.2019 16:55:54 | clafoutis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí