*-*Pod noční oblohou

*-*Pod noční oblohou

Anotace: ==========

~Kytice růží~

Poslední valčík ten v sále doznívá
taneční zábava ta už končí
můj znavený tanečník ruku mi políbí
asi se se mnou pro dnešek loučí

a já,mile se usmívám za tanec děkuji
já zase přijdu tiše mu slibuji
do pláště pomůže a rámě nabídne
chová se ke mně jako k dámě.

Rád mě doprovodí k mému kočáru
a já mu nabídnu vedle místo
kočí ten koně popožene
pod noční oblohou pojedeme.

A já?

Doma se probudím tanečník nikde
na nočním stolku jen pár růží
to byl tak krásný sen škoda že krátký jen
ty růže však voní a já jen pomyslím
"ach ti muži"

~~~~~~~~~

--------------

Autor Květka Š., 11.10.2019
Přečteno 153x
Tipy 9
Poslední tipující: vlnka, Kapka, Frr, Anděl, Kett, šerý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ach ty ženy....:-D*

11.10.2019 19:39:23 | Frr

Ach Květuškoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!tak ráda Tě vidím má milá! mám velkou radost, že tu jsi:-)

11.10.2019 16:44:44 | Anděl

Ach ti muži! A ve všech životních podobách.
Hezky roztančený sen.

11.10.2019 15:57:21 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí