Život hviezd

Život hviezd

Anotace: ***

Tisíce hviezd žiari na nebi,
svietia na prázdne ulice,
šepkajú si medzi sebou,
čo sa deje za oknami domov.

Tisíce hviezd blikajú do noci,
klonia sa nad mĺkve strechy,
rozprávajú si príbehy ľudí,
kto, kde a s kým rád blúdi.

Tisíce hviezd žiari v tmách,
padajú do hlbokých morí,
dávajú človeku možnosť si priať,
kto, čo, kde by chcel mať.

Tisíce hviezd pomaly miznú,
lúčia sa s tmavým plášťom noci,
slnko zas nastupuje na svoju púť,
nech ľudia ochutnajú nového dňa chuť.
Autor Ria, 03.03.2007
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí