*-*Ona se bojí

*-*Ona se bojí

Anotace: ==========

~Sama se bojí~
 
Ona...
sama se v noci
sama se asi moc bojí
hlavu si do dlaní schovala
s hvězdou na nebi 
ráda se spojí
svého milého dlouho hledala
vidí ho vidí
jak cestou kráčí
trochu se bojí že zabloudí
poprosí hvězdu ať cestu značí
potom se té hvězdě 
něčím odmění
 
blíží se svítání hvězda zhasíná
obloha sluncem 
už zazářila
konec je spánku ona se usměje
na toho mládence
kterého vedle sebe uviděla
vyskočí z postele myje si líce
potom si zoubky vyčistila
pastou s vůní jahod
takovou má ráda
a svého milého honem políbila
 
ty jsi má láska jsi moje jahůdka
já musím odejít
tím skončí pohádka jahodová
a sladká
___♥___

---------

Autor Květka Š., 14.10.2019
Přečteno 145x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí