zárodek konce

zárodek konce

Anotace: (2002)

Nejdříve seděl
V sobě zachumlán
Potom jej rýpl
Kolemjdoucí život

Začal nasávat
Jeho spory i rozpory
Potil interakci
Napůl marně

Znovu se stáhl
Obrněn otupělostí
A tančí v něm
Kombinace

Jednou vstane
A drobným
Pohybem ruky
Rozpustí vesmír
Autor danielsoft, 21.10.2019
Přečteno 183x
Tipy 6
Poslední tipující: Fany, Isla, Marten, vlnka, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Gods leela...;-)

21.10.2019 14:41:12 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí