Makovice

Makovice

Hlas se ti třese jako slabé větve za vichřice,

rudé slzy z tvých očí dopadají na prázdné chrámy,

naplněné ozvěnou času co řve, tvé ruce na hrdlech již nikdy více,

nezbyli žádní, kteří by mohly být k tvé náruči zahnáni. 

 

Na místě kdysi rozkvetlých ovocných sadů stojí kříže,

a všechny zničené duše modlí se tam ve snaze,

navrátit do stavu bytí posledního nevinného muže v hrobě,

jaká škoda, že místo vzkříšení druhého oni padají na zem znaveni a v námaze.  

Autor Ječmínek Máselník, 22.10.2019
Přečteno 196x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, šerý, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí