TESTY OTCOVSTVÍ

TESTY OTCOVSTVÍ

Anotace: ...

v říjnu jsem ti řekl ne

a opakuju ti to znovu

nechci poznat tvoje rodiče

ještě na to nejsem připraven

                                       mám teď spoustu problémů

 

ozvala se mi ta tlustá holka

se kterou jsem se vyspal

po lahvi pančovaný vodky

z vietnamský večerky

                                        chce po mě test otcovství

 

vzbudil jsem sousedovi jorkšíra

ve 22:03

hlasitým sledováním televize

                                         zavolal na mě policii

 

ozval se mi ten strejda

ten co jsem mu půjčil peníze

omluvil se mi

                                         potřeboval by zase založit

 

musím na testy otcovství

na policii

do banky

                                         tak to dořešíme jindy,  jo?

Autor Šimon Sáva, 23.10.2019
Přečteno 232x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..to je dost hustý program...:)

23.10.2019 08:16:04 | JSJ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí