*-*Říjnové zastavení

*-*Říjnové zastavení

Anotace: ~~~~~~~~

 
~~~~~~~~
Pro podzim je září krátké
prosí říjen snaž se,snaž
ten honem barví do rezava
ty přibarvi to nebo smaž...
maluje si v lesích hříbky
pak všechny šípky naleští
na draky se říjen třese
prý si s nimi zaletí.

Kaštany se z trávy smějí
kdo nás asi posbírá
holka,kluk či máma,táta
ách jo,déšť nás právě umývá...
brr,říjnový ten ale studí
a slunce zubatý má smích
na horách prý vločka padá
ne,nejezdí se na saních.

Září,říjen pak listopad
už předposlední lístek spad
podzim bude i v prosinci
ve městě i na vesnici...
A pak?

~~~~~~~~
**************
Autor Květka Š., 25.10.2019
Přečteno 155x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, šerý, Isla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš to ale povedené dílko* Krásná procházka Tvojí podzimní přírodou.

25.10.2019 23:00:14 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí