Pád

Pád

Anotace: ...

Padám, padám
dolů z věže
chladným
věčným spánkem

Život... Smrt
v čem je rozdíl?
vše je konec
volným pádem

Narodíš se
na vrcholu
šťastný a nevinný
a pak
pohltí tě
svět podivný

táhne tě
z nebe k zemi
mezi zrnka prachu
najednou
vše podobá se
velké banky krachu

Padám, padám
dolů z věže
sypou se ze mě
slzy hříchu

a dopadám
zas jak dítě
čisté
beze strachu
do křičícího betonu...
Autor seed.misulka, 03.03.2007
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí