Nový den

Nový den

Anotace: Nevím co přinese, kam mě prskne a co přichystá, jen vím že se k tobě vrátím . . .

Zase se nový den rodí
vplouvám do něho svou lodí
Nemám mapu nemám cíl
však obzor se mi neztenčil

Na něco narazím
něco si vychutnám
Dál navzdory nesnázím
plněním snů plně zaměstnán

Možná mám v hrudi trochu chvění
vystrašen cizím vyprávěním
Znavený hřbet však narovnám
jdu, sám se sebou vyrovnán

Něco ti lásko má přivezu
až vrátím se do tvého přístavu
Za tebou do nebe vylezu
ukážu ti celou hvězdnou soustavu.
Autor petrzal, 29.10.2019
Přečteno 190x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí