Povídání

Povídání

Anotace: Neumím doplnit fotkou, ale tohle je na podzimu úžasné, vnímat lásku, krásu a s čistou hlavou jít

Po cestě vystlané
listím a barvami
kráčíme ze stráně
podzimem pozvaní

Slova plynou
mezi námi
stejně jako před hodinou
cíl je dobře známý

Spolu v té nádheře
mluvíme a brouzdáme
nemáme soupeře
sebe už dobře známe

Do mlhy podzimní
slova s párou od úst jdou
jsme bláhově nevinní
veříc že stíny nás nenajdou
Autor petrzal, 31.10.2019
Přečteno 179x
Tipy 5
Poslední tipující: jenommarie, Isla, Now, Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí