Prérie

Prérie

Krev

maso, fascie

osvoboď mě od všeho

co tepe a bije

 

Zakousni se 

jako do sladkosti

vysaj ze mě

zbytky lidskosti

 

Okysličená krev

se vylévá ze srdce

na podlahu

a přestávaj mi stačit plíce

 

Nezavírej oči

protože se nedožiju jitra

neodvracej tvář

protože mi pukaj játra

 

Utrhni si ze mě

alespoň kousek tkáně

a rvi rychle

ať na tebe něco zbyde

 

Krouží tu hladoví supi

a zpívaj o hostině

o dobře zásobené

lidské kantýně

 

Autor Ječmínek Máselník, 10.11.2019
Přečteno 197x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Isla, J.Karasová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně a temně...

10.11.2019 17:44:21 | J.Karasová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí