*-*Podle tebe můj milý

*-*Podle tebe můj milý

Anotace: ~~~~~~~~

~~~~
Copak jsi má milá leknín
že se pořád lekáš?
Nebo jsi snad netýkavka
když políbit se nedáš,
Ty jsi asi pomněnka
co vždycky vzpomene si
na tu naši lásku
tu co byla kdysi?

Podle tebe můj milý
kdo k pivu přivoní
ten je asi pivoňka
a komu na hlavu nasněží
to má být sněženka?
Lásko,ty jsi však růže květ
každý mi bude závidět
jak se i z růže plané
červený šípek stane.

Víš,já jsem jen slunečnice
co za sluncem se kroutí
tak už ty květy posbírej
do košíčku z proutí
a to je všechno
co chtěli jsme si povědět?
Ale i tak nás těšil svět.
tenkrát to byla radost
pohledět.

~~~~~~

--------------------

Autor Květka Š., 11.11.2019
Přečteno 206x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, Donne, Marten
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milují šípkový čaj.

21.02.2024 15:22:22 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí