Konec pokračování

Konec pokračování

Anotace: pokračování part 2 end

Do sklenice kostky ledu

Zmrzlá jak ta srdce

Slova obalená v medu

Víc než cit vábí je mince

 

Cinkajíc o hranu stolu

Zabíjíc vše jedovatým jazykem

Nakonec i opona padá dolů

Tím tichým výkřikem

 

Kde je lisdkost ?

A co to znamená

Zbyla jen prohnilost

Lidskost byla umlčena

 

Lidé držíc se zuby nechty 

Zaběhnutých kolejí

Jak za dob ušklíbající se šlechty

Co se chudákům smějí

 

Z lidí stali se klauni a herci 

S červenými nosy , pódium je svět

U očí kapky rosy i když jsme velcí

Pro smutek! Na tváří namalovaný úsměv

 

Autor Dědek, 14.11.2019
Přečteno 219x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jj tak to je. Někdo říká že jsme všichni jen herci, aly myslím že nazývat nás klauny je mnohem výstižnější.

14.11.2019 07:14:25 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí