*-*Už někde...

*-*Už někde...

Anotace: ~(°!°)~~(°!°)~

~(°!°)~
~~~~~~~~~~~
Podzimní ulici
už pokryl první sníh
a vločka za vločkou si ještě padá
kdo zimu rád,má v očích smích
k večeru však roztál,zrada.
Sněhulák v parku na lavičce
chvíli tam ten malý smutný stál,
bylo ho líto mé babičce
prý se tak smutně na ni smál.

Bábi ho odnese domů
a otevře v kuchyni mrazničku,
věřte anebo nevěřte tomu
sněhulák už tam měl
nachystanou svoji poličku.
První sníh dávno roztál
druhý...i třetí taky
ten další pak v mrazu už zůstal
pro všechny sněhuláky.

Potom i sněhuláci z mrazničky
venku se vesele smějí
a všechny ty milé babičky
jim mrazivou zimu přejí.
Po zimě pro každou milou babičku
co chvíli ty sněhuláky chrání,
zazpívá černý kos písničku
babičkám pro usmání.
*(°U°)*
~~*~*~*~*~~

***

Autor Květka Š., 14.11.2019
Přečteno 219x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

15.11.2019 08:55:10 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí