Jako ryba ve vodě

Jako ryba ve vodě

Anotace: Uprostřed řeky.. bez kalů a proudů Styx.. květy flóry keřů mix.. unášen v průzračné věky

 

Uprostřed řeky

bez kalů a proudů Styx

květy flóry keřů mix

unášen v průzračné věky

 

s vlnkami ladíme poloměry

povzneseni nad poměry

všeobecnosti cizí

kapky nám ryzí

 

dýchám jako ryba ve vodě

 

čas časů nastal právě teď

v můj hleď

co čistého vína nalévám

slz sladkých k pramenu doléhám

 

vzduch a voda je mi vlastní

život slastní

po kotníky vnoř svou chvíli

v pokoře a píli

 

vdechuji rumělce na tváři měst

 

~~~

Jako azurová měním barvy hlubin

v políbení Mnémosyné na břehu Léthé

 

poprvé

Autor Rose Rosé, 15.11.2019
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí