Z korku víno

Z korku víno

Přežili jsme zimu

spolkli vína

aby nám dvěma

nebyla zima

 

protože byla

dosti krutá

sněhu nikde

člověk řek by

zima zutá

 

měsíce šly

lásky tuhly

všude korky

sněhu vzorky

 

a zbylo málo

lásky v zimě

kdo chtěl ji celou

milovat musel

neomylně

 

tak jako ty

mezi korky

mezi vzorky

v zimě nahé

v době marné

 

přežili jsme zimu

díky tobě

naše srdce

tloukly obě

v těžké době

 

z korku víno

vstříc chudobě

Autor Náladový básník, 21.11.2019
Přečteno 222x
Tipy 8
Poslední tipující: Akrij8, honeybloody, Anděl, Amiradi, jenommarie, Donne
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach...moc se mi líbí!!!! *ST*

22.11.2019 07:25:04 | Anděl

Taková hezky nezbedná

22.11.2019 06:47:45 | petrzal

ST moc hezká :-)

21.11.2019 16:04:14 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí