Čas někým být

Čas někým být

je čas někým být
      světlo utrhlo tmě půlku tváře
      ta zbylá ještě trousí se na mlhu
      a havrani se tu chybějící
      snaží zahalit svými křídly
      už je pozdě se bát
 
je čas někým být
      i v očích havraních
      a ve dnech zkalených
      přenést jejich křídla
      nad své meče Damoklovy
      pro případ že by se uvolnily
 
noci všechny tváře dorostou
ty máš jednu jedinou
Autor Náladový básník, 23.11.2019
Přečteno 217x
Tipy 7
Poslední tipující: šerý, Robin Marnolli, Anděl, Amiradi, honeybloody
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc se mi líbí! *ST*

24.11.2019 08:53:08 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí