Jen blázni

Jen blázni

Hranice myšlenek,v potocích lží

si ozvěny leží

duše je v plamenech

soumrak křídel ve snech

proměna anděla

zázraků zmizela

ticho obálku rozlepí

jen blázni nejsou slepí.

Autor Radek.oslov.Šafárik, 24.11.2019
Přečteno 255x
Tipy 1
Poslední tipující: J.Karasová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí