23 MINUT

23 MINUT

Anotace: ...

znejistěl, když potkal ženy

již dávno jimi pohrdá

o půlnoci v městě je potkává

 

dobře oblečené ženy

milenky tajně laškovat

děvky se nabízet

ve světě plném objektů

 

vše co patřilo jeho já

posbíral a vkročil domů

vykouřil několik cigaret

plíce si zalil

sépiovou černí

podrážděn se rozhlédl

a začal být nesvůj

 

přes tlukot hnacího citu

utekl z toho bytu

a ona vzala

hlavu do dlaní

a sledovala z okna

děvky

milenky

jeho

a déšť

Autor Šimon Sáva, 26.11.2019
Přečteno 233x
Tipy 6
Poslední tipující: Pétík, šerý, Pamína, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velice zajímavé.

26.11.2019 21:40:05 | Pétík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí