*-*Až uslyšíš uá,uá

*-*Až uslyšíš uá,uá

Anotace: ..uá...uá...uá...

 
~~~~~~~~~
Každé slovo má i barvu
má hluboký i něžný tón
někdy zní jak pohlazení
jindy jako v bouři hrom.
Jednou barví jahodově
když ze rtů lásku slíbáš
ona je tvá milovaná
ta pravá slova hledáš.

V barvě bílé řekne „ano“
tvoje ano však tiše zní
i když se ti třepou ruce
tak prstýnek ji navlékni.
Totiž
brzy se chystá povijánek
bleděmodrý? Růžový?
To je vážně překvapení
ti dva nám to nepoví.

Až uslyšíš uá,uá
to je první dětský pláč
děkuješ snad andělovi?
Ten jen špitne „nemáš zač“.
Zbytečná jsou všechna slova
teď barevný je s dětmi svět
každé dětské štěbetání
vám bude kdekdo závidět...

~~~~~~~~~
mimi
Autor Květka Š., 27.11.2019
Přečteno 159x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, Donne, Iva Husárková, Kapka, praetorian, Marten, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čístá krásná radost

28.11.2019 07:46:05 | petrzal

No, úplně nádherná ST ;-)

27.11.2019 16:10:01 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí