Věk

Věk

Anotace: Věk přibývá, radostí ubývá . . .

Hlava půlkruh opíše,
když se ráno protáhnu.
Jak tužka co nepíše,
připadám si jak stárnu.

Ještě mám erekci,
hlava už bystrá není.
Na bolest chtěl bych injekci,
k horšímu se to mění.

Ulehám na lásku svou,
dnes už čas k tomu potřeba není.
Po chvíli opustím spletenec nás dvou,
už není to celou noc co duní.

Myšlenky třídím a slova hledám,
když jdu si svým životem.
Pocit mívám že to nedám,
málo bojuji a podléhám ochoten.

Počet svíček roste na mém dortu,
elán však stále ubývá.
Snů sice stále mám spoustu,
ale jen když se nikdo nedívá.

Kam jsem se ztratil sakra zase,
kde sám sebe k čertu mám?
Život je těžký jako prase,
žiji s ním tak ho znám.
Autor petrzal, 28.11.2019
Přečteno 178x
Tipy 2
Poslední tipující: J.Karasová, Donne
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co naděláme, je to zákon přírody.

28.11.2019 17:09:24 | Donne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí