Epitaf

Epitaf

...až tam jednou půjdeš

A nikdo si ani nevzpomene.

Až svoje tělo do země skryješ

A vzpomínky vložíš do kamene

Jenž neponese tvoje jméno

Vždyť to všechno bylo jedno ...

My stejně nezapomeneme,

že jsi tu byl.

Autor tomáš0912, 28.11.2019
Přečteno 238x
Tipy 2
Poslední tipující: jvacl, vlnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí