*-*Prosinec

*-*Prosinec

Anotace: ******** *****

~~~~~~~
Než zima přijde
podle kalendáře
něco by si měla
zapsat do diáře
třeba že potichu
měl by padat sníh
pak z každého kopce
se pojede na saních...
zatím je mlhavo
od rána do noci
kdo má rád sníh
není mu pomoci
mám dobrou radu
z bílků ho šlehejte
z něho pak cukráři
pusinky dělejte...

to radí prosinec
ten měsíc vánoční
v tom krásném bílém
mají i kočky taneční
v peřině ze sněhu
mi ťap,ťap ťapají
ani si nelíznou
alespoň mňoukají...
ty vločky nám třeba
obloha nachystá
v louži se prohlíží
tím jsem si jistá
jedna chce být krásná
ta druhá ještě více
tu krásu uvidíme
až přijde metelice...

~~~~~~~~~

*******************

Autor Květka Š., 01.12.2019
Přečteno 183x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, Marten, Frr, Kett, jenommarie
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je hodně pohádkové a ty rád já mám moc.

02.12.2019 06:25:41 | petrzal

pohladila dětskou ručkou ST* :-D*

01.12.2019 18:36:26 | Frr

Květko je kouzelná;-)

01.12.2019 15:25:21 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí