Kolem a kolmo

Kolem a kolmo

kolem a kolmo
život točí tě
jen zpříma a bez námluv
nepostaví tě před tebe

kolem a kolmo a žádný spěch
na ty rány času
času je dost

zpříma a bez námluv
hezky až jednou nohou bez citu budeš

 

Autor Náladový básník, 03.12.2019
Přečteno 242x
Tipy 5
Poslední tipující: Amiradi, Iva Husárková, jenommarie, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí