Dva řečnily

Dva řečnily

Anotace: Dva řecnily

Odběhl jsi zármutek
na chvíli k veselosti
opily se společně
velikou laskavostí
probraly toho hojně
řečnily o všem možném
povidaly si bez ostychu
o přání zbožném
aby nebyl smutek
a jen veselí
aby úsměv byl od ucha k uchu
a ne kyselý
Autor kikin87, 07.12.2019
Přečteno 206x
Tipy 2
Poslední tipující: mirecek, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No určitě ne a žádný stres před vánoci

08.12.2019 20:28:53 | kikin87

Když už úsměv, ta ne kyselý. ;-)

08.12.2019 20:06:26 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí