White Rabbit

White Rabbit

Anotace: Based On A true Story.

White Rabbit
#whitebunny #donniedarko

Byl podzim a bylo chladno a déšť se prodíral šedivym vzduchem.
Les byl tichej a opuštěnej, jen kapky bubnovali do listů.
Stromy s úzkými kmeny stály těsně u sebe.
Bylo šero a bílý záblesky fotoaparátu ostře konturovali obrysy jejího těla.
Byla bosá a do chodidel se jí zařezávaly kousky větviček a kamínků.
V prstech nohou cítila studenou zem a mech.
Její nahý tělo kontrastovalo se všema přízrakama kolem.
Prsa měla kulatý a velký, bradavky vztyčený, přirození grotesktně pubescentní a otevřený.
Ruce měla spuštěný volně podél těla, tvář jí zakrývala velká a děsivá maska bílýho králíčka.
Uši měl velký a vztyčený, jedno se ohýbalo do strany.
Stála tam a vítr jí olizoval husí kůži.
Vypadala jako nadržená pohanská bohyně.
Byla nahá.
Tak krutě nahá.

Thanx to Maky
Autor Marek Lučin, 09.12.2019
Přečteno 188x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí