Peklo

Peklo

Anotace: Krátká básnička o tom, že i v pekle nemusí být tak zle...

Peklo

Samý oheň a krásné teplo,
to je právě to nezaměnitelné peklo.
Nikdy ani trochu zimy,
stěny teplé a ty mezi nimy.

Příjemná vůně síry,
v minulosti velké díry.
Vzpomínky tu nepotřebné zahodíš,
k prvopočátku se zase navrátíš.

Bez problémů věčný život budeš žít,
plnými doušky nesmrtelnost své duše pít.
Nebude už třeba noc a den,
když jednou okusíš peklo,
nebudeš chtít ven!
Autor Niviat, 04.03.2007
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí