Chmury

Chmury

Anotace: Co dělat v čas, když kapky dopadají na vás...

Chmury

Těžká oblaka na nebi,
jak poslové špatných zpráv,
velké kapky padají k zemi,
svět nasadil si šedý háv.

Pod příkrovem mračen hustých,
nikdo nechce stát,
vítr čechrá vlasy lidí mladých, starých,
bez rozdílu věku klobouky z hlav bude brát.

Kalužiny na zemi se lidem vysmívají,
když obličeje se v nich jak v zrcadlech odrážejí...
Jdu prázdnou ulicí a nemám strach,
cítím, jak na zdech domů ulpívá prach.

Kráčím kroky pomalými,
jak běh času ve světě,
ledová tříšť dopadá mi na hlavu,
jak slova dutá ve větě...

Kráčím a nemám strach,
prach ulpívá mi na řasách...
Kračím do temnoty a nemám strach,
kráčím do dálek na vlnách...
Autor Niviat, 04.03.2007
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí