Mrak (31.srpna2010)

Mrak (31.srpna2010)

Anotace: vzpomínka na začátky

temný mrak se táhne nad hlavou

usínáš s velkou obavou

a s neutichající představou

co bude za pár let?

jak bude vypadat svět?

jako zvadlý tulipán nebo snad černé růže květ ?

co nás tolik žene v před?

a potom nakonec nám zbyde jen ten žaludeční vřed 

jo život není med

a nejlepe mít radši srdce jako led  neměl bych šrámy a jizvy jako teď

ale jak se říká jdi dál a dopředu hleď 

neexistuje nic jiného než to co je teď .

 

P.S. omlouvám se za mnoho áček ale hold už jsem bohužel takto psal i když rád bych tuto básel předělal do trochu srozumitelnější varianty je to stále už jen vzpomínka na staré časy.

Autor Dědek, 21.12.2019
Přečteno 198x
Tipy 5
Poslední tipující: jenommarie, Donne, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí